Nové POŘÁD V POHYBU - s Angelikou Pintířovou o cestě z deprese, Bohu, sportu, svatosti a církvi rozmlouvá Anežka Wiewiorková Zobrazit větší

POŘÁD V POHYBU - s Angelikou Pintířovou o cestě z deprese, Bohu, sportu, svatosti a církvi rozmlouvá Anežka Wiewiorková

978-80-7295-341-7

Nový produkt

Boromejka Angelika Pintířová je pořád v pohybu. Pracuje v pasťáku, moderuje pořad v Českém rozhlasu, angažuje se v Papežských misijních dílech nebo ve Sdružení Ackermann-Gemeinde a ještě k tomu dokončuje doktorát. 

Více informací

Tento produkt již není na skladě

0 Kč s DPH

Více informací

Zatímco dřív ji velké množství činností a zvýšený pocit odpovědnosti přivedly do deprese, ze které jí pomohly až léky, dnes už ví jak zpomalit a udělat si čas na odpočinek. V knižním rozhovoru odpovídá nejen na to, jestli se na lidi s psychickými problémy nedíváme v katolickém prostředí skrz prsty, ale také na otázky výchovy dospívajících, kněžského svěcení žen, hledání Boží vůle, smrti nebo svatosti. Co se naučila během sabatického roku v Rusku a Rumunsku? Smířila se díky službě u umírajících s vlastní smrtí? Proč čte Bibli všemi smysly? Proč si nebe představuje jako mistrovství světa v hokeji? A proč by křesťan měl být až do konce pořád v pohybu? S Angelikou Pintířovou si povídá Anežka Wiewiorková, redaktorka podcastového projektu Bez filtru.