Sleva! Stolní kalendář 2024 s Radiem PROGLAS a texty Libora Všetuly Zobrazit větší

Stolní kalendář 2024 s Radiem PROGLAS a texty Libora Všetuly

978-80-7295-310-3

Nový produkt

Začínáme nový rok, další rok našeho života… Ne, není to prostě jen DALŠÍ rok. Je to drahocenný čas, kterým mi Bůh dává najevo, že se mnou stále počítá. A jediná adekvátní odpověď na tenhle obrovský dar je VDĚČNOST.

Více informací

40 Kč s DPH

-50%

79 Kč s DPH

Množstevní slevy

Počet Sleva Ušetříte
10 20% Až do 158 Kč
30 30% Až do 711 Kč
40 35% Až do 1 106 Kč

Více informací

Ježíš se ptá dvou učedníků, kteří za ním jdou: Co byste chtěli? Oni mu odpověď řekli – chtěli vědět, kde bydlí. A co bys po Ježíši chtěl/a ty? Kdybys měl/a jen jedno jediné přání… Jaké by to bylo? Zdá se nám, že někdy od Boha moc věcí nedostáváme a možná je to právě tím, že buď po něm nic nechceme nebo toho chceme příliš. Kdyby to ale mělo být jen jedno jediné přání….

Toužit po jednotě neznamená být stejní. Znamená to spíše touhu po pochopení jinakosti, naslouchání a dobrodružné kráčení s vědomím, že s druhými jdeme k podobnému cíli i když cesty mohou být rozmanité.

Sv. František Saleský moudře říkal: „Mějte trpělivost s každým, ale hlavně se sebou.“ Trpělivost je totiž jedna ze základních ctností, na které se dá vystavět celý život. Láska je totiž trpělivost s druhými, naděje je trpělivost se sebou a víra, víra je trpělivost s Bohem.

 Láska je vždycky konkrétní a konkrétně se vůči milované/mu projevuje. Slovy, skutky, myšlenkami, časem, pohlazením, obětí… Mám-li pocit, že někoho mám rád, a přitom to ten druhý vlastně nijak nepozná, pak to není láska. Sv. Jan Bosko opakoval vychovatelům: „Nestačí, abyste mladé milovali, oni musí cítit, že je máte rádi.“ A jak to konkrétně poznají ti, které mám rád já?

Sleva při  odběru nad 10 ks 20 %

sleva při odběru  nad 30 ks 30 %

sleva při odběru nad 40 ks 35 %